مجله پزشکی

پیشگیری از بیماریها، درمان های خانگی، طب سنتی

مجله پزشکی

پیشگیری از بیماریها، درمان های خانگی، طب سنتی

علل و درمان گیاهی ضعف بینایی

سه شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۴:۳۶ ب.ظ


میدانید مواد مغذی ضداکسایش از ضعف بینایی جلوگیری می کنند؟ نمی توان ضمانت داد اگر گیاه خوار شوید، با عمر طولانی دید بسیار خوب خواهید داشت. ولی مطالعات نشان داده اند، با خوردن این مواد دیدتان بهتر از هنگامی خواهد بود که غذاهایتان از نوع تنقلات باشد. دلیل آن هم این است: نشانه هایی در دست است که آسیب دیدگی سلول ها در اثر مولکول های بسیار واکنش گر اکسیژن (بنیان های آزاد) در یک نوع ضعف بینایی نقش دارد. مواد ضداکسایش موادی هستند که این بنیانهای آزاد را خنثی کرده و مانع آسیب رساندن آنها می شوند. و میوه ها و سبزیجات، مخصوصا سبزیجات برگی، بهترین منابع مواد ضداکسایش هستند.

 

ضعف بینایی



ضعف بینایی

ماکولا ناحیه ای در وسط ته چشم و حساس ترین بخش شبکیه، پر از اعصاب پشت چشم است که وجودشان برای بینایی ضروری است. به دلایل نامعلوم، در حدود سنین ۶۰ سالگی، این ناحیه شروع به خراب شدن میکند که با این تخریب، دید مرکزی و دیدن جزئیات مختل خواهد شد. (دید محیطی هنوز سالم باقی می ماند). تحلیل ماکولا بیش از ۲۵ درصد افراد بالای ۶۵ سال را گرفتار میکند که این علت اصلی نابینایی در سالمندان است. اگر دوربین هستید، یا سیگار می کشید، بیشتر در خطر ابتلا به این نوع ضعف بینایی هستید. افراد چشم روشن و کسانی که این گرفتاری در خانواده آنها سابقه دارد نیز بیشتر مبتلا می شوند.

درمان ضعف بینایی با گیاهان

ضعف بینایی


همراهان همیشگی آسان دنت: درمانهای پزشکی معمولی تأثیر زیادی بر بهبود تحلیل ماکولا ندارند، به همین دلیل رویکردهای تغذیه ای بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. در اینجا هم فقط چند گیاه ممکن است مفید باشند.

سیاه گیله: این میوه و هم خانواده های آن، قره قاط، تمشک، انگور، آلو، و گیلاس به طور سنتی برای گرفتاریهای بینایی مصرف میشده اند. و تحقیقات علمی هم این رویکرد را تأیید کرده اند. همه این میوه ها دارای ترکیباتی به نام آنتوسیانوزیدها هستند، که ضداکسایش های بسیار قوی بوده و در یک مطالعه، مصرف روزانه ۴۰۰ میلی گرم سبد گیله و ۲۰ میلی گرم ضداکسایش سیاه گیله مشهور، بتاکاروتن در بسیاری افراد دید شب را بهتر و میدان دید را بیشتر می کند

آنتوسیانوزیدهای سیاه گیله مویرگ های شبکیه را هم قوی تر می کند، که به کند کردن سیر تحلیل ماکولا کمک می کند. دکتر دانیل ماوری، داروشناس گیاهی و نویسنده کتاب های ارزش گذاری علمی داروهای گیاهی و درمانهای تقویتی گیاهی، چای سیاه گیله، کوله خاس، آب بشقابی، و زنجبیل را برای پیشگیری و درمان بسیاری انواع تحلیل ما کولا پیشنهاد میکند. خوردن زیاد سیاه گیله را همراه با گیاهان دیگری، بسته به دسترسی به آنها و ذائقه شما پیشنهاد می شود. گیاه را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بخیسانید؛ می توانید روزی تا چهار فنجان از این چای مخصوص چشم بنوشید.

کلم پیچ، اسفناج، و سبزی های دیگر موثر در درمان ضعف بینایی

ضعف بینایی


یک تحقیق توسط دکتر جواناسدون در بیمارستان چشم و گوش ماساچوست بر روی ۹۰۰ نفر، که ۳۲۶ نفر آنها به تحلیل ما کولا مبتلا بودند، انجام شد. دکتر سدون دریافت که خوردن لااقل پنج بار در هفته میوه ها و سبزیجات غنی از مواد ضداکسایش خطر بروز این نوع ضعف بینایی را به نصف کاهش میدهد. کلم پیچ و اسفناج در تحقیق دکتر سدون مورد استفاده بودند که این سبزیها دارای ترکیبات مفید لوتئین و زیکسانتین هستند. سبزیجاتی که مواد شبیه به این ترکیبات دارند و ممکن است در محافظت از چشم مفید باشند عبارتند از بوک چوی، بروکولی، کلم فندقی، کلم، کلم قمری، برگ خردل، ترب، برگ شلغم، و بولاغ اوتی. تحقیق دکتر سدون همچنین نشان داد که مکمل ویتامین های C و E در پیشگیری از این ضعف بینایی خیلی تأثیر نداشتند، گرچه هر دو از ضداکسایش های قوی هستند. این موضوع شاید ما را متقاعد کند که مصرف کل گیاه غنی از مواد مغذی بهتر از مکمل های تک ماده ای هستند.

تاثیر ژینکو در ضعف بینایی

ضعف بینایی


عصاره ژینکو جریان خون رگ های شبکیه را در وضعیت خوب نگاه میدارد. در یک مطالعه شش ماهه، افرادی که روزانه دو بار ۸۰ میلی گرم عصاره استاندارد ژینگو دریافت کرده بودند، دید دور آنها به طور قابل ملاحظهای بهبود یافته بود. یک بررسی دیگر نشان داد که عصاره ژینکو ممکن است حتی آسیب دیدگی شبکیه را بهبود بخشد. می توانید ژینکو را به چای ضداکسایش نعناعی اضافه کنید. ان ماده فعال در برگ های ژینکو بسیار کم است. بهترین راه استفاده از ژینکو خوردن و استاندار ۵۰:۱ آن است، یعنی از ۵۰ کیلوگرم برگ ژینکو، ۱ کیلوگرم عصاره به دست آمده است. (من معمولا چند برگ را همراه با میوه تازه در مخلوط کن می ریزم.) مقدار پیشنهادی عصاره استاندارد ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیگرم در روز است. مصرف مقادیر بیش از ۲۴۰ میلی گرم عصاره استاندارد در روز ممکن است باعث ایجاد اسهال، تحریک پذیری، و بی قراری شود؛ پس، در صورت بروز چنین علائمی، مقدار مصرف را کم کنید.

سویا و بادام زمینی مفید در درمان ضعف بینایی

ضعف بینایی


تحقیقات مختلف نشان داده اند که سویا از تخریب شبکیه در افراد مبتلا به دیابت (رتینوپاتی دیابتی) جلوگیری می کند. به نظر می رسد که ماده فعال سویا ژنیستئین باشد. اگر ژنیستئین از رتینوپاتی دیابتی پیشگیری کند، ممکن است از تحلیل ماکولا هم جلوگیری کند. بسیاری دانه های بنشنی دیگر هم مقادیر زیاد ژنیستئین دارند. از نظر مزه، من بادام زمینی را ترجیح میدهم، که ژنیستئین آن از سویا هم بیشتر است. در واقع، من تقریبا هر روز بادام زمینی میخورم. بادام زمینی اسپانیایی هم غنی از مواد ضداکسایشی به نام پروسیانیدین ها است.

 

منبع: آسان دنت

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • سه شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۴:۳۶ ب.ظ
  • leila992

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی